Presoterapie

gbs-13

Tehnologie de ultima generatie

Rezultate dupa prima sedinta

Tratament eficient si nedureros

Ajuta la scaderea in centimetri

Golden Body Salon

Presoterapie

Presoterapia este un tratament eficient si nedureros pentru infrumusetarea aspectului corpului si a pielii.

Cum functioneaza?
Presoterapia se bazeaza pe o actiune fizica, de compresie a anumitor zone ale corpului (gambe, abdomen, brate) pentru a trata insuficienta sistemului venos si limfatic.
Pacientul imbraca un costum compus din jambiere, fasa abdominala si mansoane care este conectat la un aparat care umfla si dezumfla in mod repetat anumite camere de aer, exercitind asupra corpului o anumita presiune. Pernele, umflate si desumflate regulat disociaza si distrug celulele de grasime.

Razele infrarosii actioneaza direct asupra celulelor de grasime prin incalzirea acestora in profunzime fapt ce duce la spargerea peretilor celulelor si absorbirea acesteia in sistemul limfatic. Totodata activeaza circulatia limfatica si sangvina si grabeste metabolismul.

In ce cazuri se recomanda presoterapia?
Presoterapia se recomanda persoanelor care sunt afectate de celulita, retentie hidrica, microcirculatie venoasa ingreunata si picioare obosite.
De asemenea, presoterapia este indicata persoanelor cu edeme limfatice, atat de natura congenitala cat si postchirurgicala sau post traumatice.

Presoterapia actioneaza si asupra aparatului muscular prin inlaturarea senzatiei de febra musculara care apare in urma efectuarii unui program intens de exercitii fizice, sau in perioade de recuperare dupa interventii chirurgicale.

  • Tratament pentru arderea rapida a grasimilor
  • Rezultatele sunt vizibile dupa prima sedinta
  • Ajuta la scaderea in centimetri
  • Ajuta la reducerea celulitei
  • Ajuta la cresterea circulatiei sanvine
  • Infrumusetarea aspectului corpului si a pielii