date de contact

Pagina de Contact

Pagina de contact a salonului nostru de infrumusetare, este o pagina foarte importanta pentru a mentine legatura cu clientii nostri si pentru a oferi informatii despre serviciile noastre.

Pagina noastra de contact include urmatoarele informatii esentiale:
· Adresa si numarul de telefon al salonului;
· Formularul de contact - un formular online de contact este util pentru cei care prefera sa ne trimita un mesaj prin intermediul site-ului nostru;
· Harti sau instructiuni pentru a ajunge la salon - acestea ar putea fi utile pentru cei care nu sunt familiarizati cu zona in care se afla salonul;
· Link-uri catre retelele noastre de socializare - astfel clientii pot fi actualizati cu ultimele noutati si promotii ale salonului.

Programează o vizită în salon
Frumusetea la superlativ

Pasiunea noastra
Pentru ceea ce facem

Aparatura Performanta

Folosim doar aparatura de ultima generatie pentru ca rezultate sa fie la cele mai inalte standarde. Salonul este dotat si amenajat cu produse de cea mai buna calitate pentru o experienta cat mai relaxanta.

Personal Dedicat

La noi esti intotdeauna intampinat cu zambetul pe buze de specialistii nostri care sunt foarte bine pregatiti si gata sa iti ofere sfaturile și recomandarile de care ai nevoie. Investim permanent in cursuri de specialitate pentru a-ti putea oferi cele mai inovatoare tehnici si tratamente.

0 +
Clienti fericiti
0 +
Epilari pe luna
0 +
Review-uri de 5 stele
0 +
Aparatura moderna

Ai intrebari?

Suntem pregatiti sa iti raspundem la toate intrebarile si sa te consiliem in tot ceea ce ai nevoie! Apeleaza cu incredere la terapeutii nostrii si iti vom raspunde cu promptitudine.
Suntem alaturi de tine la fiecare pas in obtinerea frumusetii dorite!

Părerile celor ce ne-au ales...

TEstimoniale