Radiofrecventa corporala

gbs-11

Tehnologie de ultima generatie

Intinereste pielea si reduce ridurile

Indeparteaza celulita

Proceduri cu rezultate de durata

Golden Body Salon

Radiofrecventa corporala

Radiofrecventa este o metoda de infrumusetare si remodelare corporala utilizata pe scara larga care aduce o serie de efecte benefice: intinereste pielea, reduce ridurile si imbunatateste elacticitatea dermica. De asemenea radio frecventa s-a demonstrat ca favorizeaza metabolismul tisular, indeparteaza celulita si vergeturile, crescand totodata fermitatea si elasticitatea cutanata. Efectele cutanate ale acestei proceduri se mentin pentru o lunga perioada de timp, la aceste adaugandu-se si efectele pozitive la nivel muscular prin cresterea elasticitatii musculare si imbunatatirea metabolismului celulei striate.

RADIOFRECVENTA S-A IMPUS CA UNUL DINTRE ELEMENTELE DE BAZA IN SCHEMELE DE REMODELARE CORPORALA INTRUCAT:

Contribuie la diminuarea stratului adipos si a celulitei in zonele tratate intareste tesuturile pielii si musculaturii stimuleaza regenarea fibrelor de colagen imbunatateste drenajul limfatic, ducand la un aspect mai clar si mai luminos al pieliila nivel facial permite atenuarea ridurilor determina imbunatatirea contururilor faciale reduce dimensiunile cicatricilor.
Cu totii ne dorim sa avem un aspect cat mai tineresc, de aceea tot mai multe persoane constientizeaza nevoia de a urma scheme de tratament corporal sau facial in contextul unui ritm de viata trepidant. Sunt disponibile o mare varietate de tratamente cu efecte pozitive asupra intretinerii cutanate, dar de multe ori metodele utilizate sunt dificil de urmat in conditiile in care programul zilnic al tuturor devine tot mai incarcat.

  • Potrivit atat pentru tratamente faciale cat si corporale
  • Reduce ridurile faciale
  • Creste fermitatea si elasticitatea pielii
  • Contribuie la diminuarea stratului adipos
  • Stimuleaza regenerarea fibrelor de colagen
  • Efectele se mentin pentru o perioada lunga de timp