Criolipoliza

criolipoliza golden body salon

Tehnologie de ultima generatie

Rezultate dupa prima sedinta

Procedura sigura si nedureroasa

Reduce grasimea cu pana la 40%

Golden Body Salon

CRIOLIPOLIZA

Criolipoliza CoolTech - prin tehnologia de ultima generatie CoolTech este o metoda non invaziva si nedureroasa. Ea elimina pentru totdeauna, prin inghetare, celulele adipoase. Astfel, se obtine un efect de liposuctie fara operatie, durere, taieturi, anestezie sau perioade lungi de recuperare.

CoolTech este unul din cele mai performante echipamente de criolipoliza la nivel mondial, cu 2 aplicatoare, care provoaca inghetarea celulelor de grasime.

Aceasta procedura raceste in mod gradat temperatura la nivelul subcutanat al grasimii, adica al stratul care se afla imediat sub piele. Temperatura scade pana la -10 grade Celsius iar aceasta temperatura extrem de scazuta omoara celulele adipoase fara sa afecteze pielea sau muschii. Iar pasul final si eliminarea acestor celule se face prin ficat".

Procedura nu este dureroasa pentru pacienti. Ei simt la inceput o presiune in zona de tratament si apoi o senzatie de frig locala, in special la inceputul procedurii. Dupa finalizarea procedurii, de obicei, in zona de tratament va fi prezenta o roseata si o oarecare amorteala care poate dura cateva ore.

Detalii Criolipoliza

Criolipoliza este o procedura neinvaziva pentru reducerea grasimii corporale, care implica utilizarea unui dispozitiv de racire controlata pentru a distruge celulele de grasime prin expunerea lor la temperaturi scazute.

Criolipoliza este utilizata pentru a trata zonele cu depozite de grasime persistente, cum ar fi burta, flancuri, coapse, brate sau barbie. Desi procedura este eficienta, rezultatele finale pot dura mai multe saptamani pana sa fie observate.

In general, Criolipoliza este considerata o procedura sigura si eficienta pentru reducerea grasimii corporale. Cu toate acestea, procedura poate avea anumite efecte secundare, cum ar fi umflarea, roseata, sensibilitatea sau senzatia de furnicaturi in zona tratata. In cazuri rare, poate aparea o infectie sau alte probleme de sanatate. Este important sa discutati cu medicul dumneavoastra pentru a afla daca Criolipoliza este potrivita pentru dumneavoastra si pentru a discuta despre orice preocupari sau intrebari pe care le aveti.

 

Părerile celor ce ne-au ales...

TEstimoniale