Epilare definitiva

Golden Body Salon

Soprano titanium

Laserul Soprano Titanium reinventeaza procesul de indepartare a parului nedorit si face intreg procesul de epilare mai confortabil si mai rapid. Epilarea definitiva cu laser se poate face pe toata perioada anului, nu este dureroasa, nu iradiaza, iar in functie de tipul de piele si de caracteristicile firului de par, rezultatele dorite apar, in medie, dupa 6-8 sedinte de tratament.
Epilarea definitiva cu Soprano Titanium este un tratament cosmetic care foloseste tehnologia laser pentru a elimina parul nedorit de pe diferite parti ale corpului. Acest tratament utilizeaza un laser cu dioda cu racire incorporata pentru a tinti foliculii de par si a le distruge in mod eficient, fara a afecta pielea din jur.

Soprano Titanium este o tehnologie inovatoare care utilizeaza un laser cu dioda de 810 nm, care ofera o putere mai mare si o racire mai eficienta a pielii. Acest lucru inseamna ca tratamentul este mai rapid si mai confortabil decat alte tehnologii de epilare cu laser si poate fi utilizat pe toate tipurile de piele, inclusiv pe pielea bronzata.

In timpul tratamentului, laserul emite o lumina intensa, care este absorbita de pigmentii din foliculii de par. Aceasta energie termica distruga foliculii de par, impiedicandu-i sa mai creasca par. Deoarece tratamentul se efectueaza in mai multe sedinte, la fiecare 4-8 saptamani, in functie de zona tratata si de densitatea parului, in timp foliculii de par se distrug complet, iar parul nu mai creste.

In general, epilarea definitiva cu Soprano Titanium este considerata a fi una dintre cele mai eficiente si mai confortabile metode de epilare definitiva disponibile astazi. Cu toate acestea, este important sa discutati cu un specialist inainte de a incepe tratamentul pentru a determina daca sunteti candidatul potrivit si pentru a discuta asteptarile si posibilele efecte secundare.

Golden Body Salon

laser Dioda 808

LASER WAVE este un model inovativ care utilizeaza lungimea de unda de 808nm pentru indepartarea parului. Lumina produsa este condusa si absorbita selectiv in melanina din firul de par afectand radacina acestuia. Sistemul de racire la contact cu pielea si miscarile repetate cu impulsuri la putere redusa, induc o incalzire graduala, evitand durerea si efectele secundare.
Epilarea definitiva cu laser dioda 808 este o procedura de indepartare a parului nedorit, folosind un fascicul de lumina concentrat, care tinteste foliculii de par pentru a-i distruge si a impiedica cresterea ulterioara a parului. Aceasta metoda de epilare cu laser este considerata a fi una dintre cele mai eficiente si populare tehnici de epilare definitiva disponibile astazi.

Laserul dioda 808 emite un fascicul de lumina cu lungimea de unda de 808 nm, care este absorbit de melanina din foliculii de par. Acesta se transforma in caldura, distrugand foliculii de par si impiedicand cresterea ulterioara a parului. Aceasta procedura este eficienta in special pentru persoanele cu par intunecat si piele deschisa sau medie, deoarece melanina din par absoarbe mai bine lumina laserului decat pielea.

Procedura de epilare definitiva cu laser dioda 808 este non-invaziva si nu necesita timp de recuperare. De obicei, sunt necesare mai multe sedinte pentru a obtine rezultate optime, deoarece parul creste in cicluri. In general, tratamentul este confortabil si nu cauzeaza durere, dar pot fi utilizate geluri de racire pentru a ajuta la ameliorarea disconfortului in timpul procedurii.

Ca si in cazul altor tehnici de epilare cu laser, este important sa discutati cu un specialist inainte de a incepe tratamentul pentru a determina daca sunteti candidatul potrivit si pentru a discuta asteptarile si posibilele efecte secundare. De asemenea, este important sa urmati instructiunile medicului inainte si dupa tratament, pentru a asigura cele mai bune rezultate posibile.

Părerile celor ce ne-au ales...

TEstimoniale