Vacuum

Tehnologie de ultima generatie

Rezultate vizibile imediat

Pentru toate tipurile de celulita

Efecte puternice anticelulitice

Golden Body Salon

Vacuum

Recomandat in toate tipurile de celulita – fibroasa, edematoasa, mixta, in orice grad de avansare de la I – IV;
Prin adancimea la care lucreaza, acesta reuseste sa sparga micro si macro nodulii celulitici, ajutand de asemenea la disparitia aspectului de coaja de portocala chiar dupa primele 2-3 sedinte.

Prin stimularea circulatiei limfatice si venoase, a schimbului celular si datorita produselor folosite in timpul tratamentului, pielea isi redobandeste luminozitatea si fermitatea.

Procedura:

Ventuza aplicata pe zonele de tratament este setata la o anumita frecventa si presiune necesara pentru a disloca stratul de celulita si de grasime de pe musculatura, ducand la distrugerea acestora si eliminarea lor.

Tratamentul se efectueaza cu ajutorul unui ulei esential drenant si cu crema anticelulita foarte puternica, cu o actiune activa de pana la 12 ore de la aplicare.

O sedinta dureaza 20-40 minute in functie de programul preselectat de aparat si zonele de tratament vizate; Efectele sunt vizibile inca de la prima sedinta insa pentru un rezultat durabil in timp sunt necesare intre 6 si 10 sedinte. Acestea se pot efectua zilnic, insa daca apar vanatai, se recomanda o zi pauza.