Proceduri corporale

Golden Body Salon

velashape

Tratament complex, cu rezultate rapide, usor de tolerat (fara durere), cu riscuri minime si fara timp de recuperare, Velashape este echivalent cu 10 sedinte de masaje efectuate manual.
Este un tratament sigur, aprobat de FDA si certificat CE, fiind ideal pentru persoanele care se confrunta cu celulita, piele “lasata”, laxitate cutanata pe abdomen etc.

Avantajele tratamentului de remodelare corporala care te scapa de celulita – Velashape 3

• puterea radiofrecventei marita pana la 150w;
• forma noilor aplicatori permite o raspandire mai buna a radiofrecventei si a infrarosului;
• zona tratata ajunge la temperatura optima mai rapid;
• timpul tratamentului se reduce considerabil;
• rezultatele se obtin cu un numar mult mai mic de sedinte fata de alte tratamente existente;
• confort sporit in timpul tratamentului pentru pacienti.

Velashape 3 combina 4 tehnologii intr-un singur aparat, astfel incat pe zona tratata se vor obtine rezultate excelente intr-un timp mult mai scurt.
Infrarosu. Lumina infrarosu incalzeste tesutul pana la 3 mm adancime, stimuland astfel resorbtia edemelor, aducand mai mult oxigen si un schimb celular imbunatatit in timpul tratamentului.

Radiofrecventa
Radiofrecventa bi-polara incalzeste tesutul pana la 15mm adancime, favorzinad astfel stimularea fibrelor de colagen si elastina. Acest lucru duce la remodelarea pielii dumneavoastra.

Vacuum Pulsat
Vacuumul ajuta la imbunatatirea fluxului sanguin, limfatic si in acelasi timp livreaza precis energia celorlalte tehnologii in zona tratata.

Role Mecanice
Permit realizarea unui tratament bland si agreabil. Rezultatul imediat este imbunatatirea metabolismului energiei stocate in piele, accelerarea drenajului limfatic si micsorarea efectiva a marimii celulelor adipoase si astfel se reduce stratul de grasime.