Proceduri faciale

Golden Body Salon

oxygeneo

OxyGeneo este un concept unic de ingrijirea a tenului, care stimuleaza mecanismele naturale ale organismului, pentru o piele revitalizata si un ten echilibrat. Tehnologia OxyGeneo declanseaza procesul natural de oxigenare, ceea ce duce la o piele mai neteda si revitalizata, cu efecte vizibile dupa prima sedinta de tratament.

OxyGeneo este tratamentul care asigura in doar 30 de minute, 3 pasi esentiali in ingrijirea profesionala a tenului:
- exfoliere
- infuzie de nutrienti
- stimularea procesului natural de oxigenare a pielii, prin aportul de CO2

Cu ajutorul OxyGeneo se realizeaza o procedura de carboxiterapie virtuala. Aportul de CO2 pe suprafata pielii declanseaza stimularea oxigenarii naturale a pielii, creste fluxul de sange si procesele metabolice si contribuie la un ten cu aspect mai tanar si mai sanatos.
Procedura faciala OxyGeneo este o tehnologie inovatoare care combina trei tratamente faciale intr-unul singur: exfolierea pielii, infuzia de ingrediente active si oxigenarea pielii. Acest tratament foloseste o tehnologie patentata numita TriPollar, care are la baza radiofrecventa pentru a stimula productia de colagen si elastina, precum si pentru a reduce ridurile si liniile fine.

Procedura incepe cu o exfoliere delicata a pielii cu ajutorul unui aplicator special care emite dioxid de carbon. Aceasta etapa ajuta la eliminarea celulelor moarte ale pielii si la pregatirea pielii pentru urmatoarele etape ale tratamentului.

Apoi, se aplica un gel cu ingrediente active pe piele, care contine acid hialuronic, peptide si vitamina C. Aceste ingrediente ajuta la hidratarea si hranirea pielii si imbunatatesc aspectul general al tenului.

In ultima etapa a procedurii, se aplica oxigen terapeutic cu ajutorul aceluiasi aplicator. Oxigenul ajuta la absorbtia mai buna a ingredientelor active si la revitalizarea pielii, oferindu-i un aspect luminos si sanatos.

Procedura este nedureroasa si poate fi efectuata pe orice tip de piele. Este recomandat sa se faca o serie de tratamente pentru a obtine cele mai bune rezultate, insa efectele pot fi vizibile inca de la prima sedinta.

Procedura faciala OxyGeneo este o tehnologie inovatoare de infrumusetare care ofera o exfoliere delicata, o hidratare profunda si o infuzie de nutrienti in piele, totul intr-o singura sedinta.

OxyGeneo este o procedura non-invaziva, ceea ce inseamna ca nu necesita anestezie sau interventii chirurgicale si poate fi realizata chiar si in timpul pauzei de pranz. Rezultatele sunt vizibile imediat dupa procedura, iar pielea este revitalizata si luminoasa. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, se recomanda sa se efectueze sedinte regulate, la interval de aproximativ 4-6 saptamani.