Epilare definitiva

Golden Body Salon

Laser Alexandrite

Laserul Alexandrite cu 3 lungimi de unda, reinventeaza procesul de indepartare a parului nedorit si face intreg procesul de epilare mai confortabil si mai rapid.

Acest laser este de ultima generatie, recunoscut la nivel mondial, care au cea mai mare eficienta pentru indepartarea pilozitatii. 

Sedinta de epilare definitiva cu echipamentul laser Alexandrite se realizeaza intr-un timp mult mai scurt si fara durere, datorita tehnologiei unice 3D.

Epilarea definitiva cu laser se poate face pe toata perioada anului, nu este dureroasa, nu iradiaza, iar in functie de tipul de piele si de caracteristicile firului de par, rezultatele dorite apar, in medie, dupa 6-8 sedinte de tratament.

Pentru toate tipurile de piele

Rezultate dupa prima sedinta

Procedura sigura si nedureroasa

Piele fina si neteda fara iritatii

Epilarea definitiva cu laserul Alexandrite cu 3 lungimi de unda

Epilarea definitiva cu laserul Alexandrite este o procedura cosmetica moderna, non-invaziva, care foloseste un fascicul de lumina laser pentru a indeparta permanent firele de par nedorite de pe corp. Aceasta procedura este una dintre cele mai populare metode de epilare definitiva deoarece este foarte eficienta si ofera rezultate pe termen lung.

Avantajele epilarii definitive cu laser Alexandrite includ:
• Rezultate permanente – dupa mai multe sedinte de tratament, majoritatea firilor de par vor fi distruse permanent.
• Eficienta – laserul dioda 808 poate trata o zona mare intr-un timp scurt, fara durere si cu o rata foarte ridicata de succes.
• Siguranta – laserul Alexandrite este potrivit pentru toate tipurile de piele si de par si nu are efecte secundare semnificative. Cu toate acestea, este important sa fie efectuat de catre un specialist calificat si experimentat in acest domeniu.
• Confort – procedura este relativ nedureroasa si pacientii pot reveni rapid la activitatile lor normale.

In general, epilarea definitiva cu laser Alexandrite este o alegere excelenta pentru cei care doresc sa indeparteze permanent firele de par nedorite si sa se bucure de o piele neteda si catifelata.