HIFU 7D Corporal

Tehnologie de ultima generatie

Rezultate dupa prima sedinta

Lifting Non-Chirurgical

Ajuta la scaderea in centimetri

Golden Body Salon

HIFU 7d corporal

Tehnologia HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) are rezultate de exceptie in procesul de slabire localizata, ceea ce inseamna ca se pot pierde pana la 4 cm dupa fiecare sedinta de tratament. In plus, pielea isi recapata tonusul, iar riscurile de laxitate cutanata in urma slabirii, se diminueaza considerabil.

Este un tratament aprobat FDA ceea ce inseamna ca este non-invaziv si se poate efectua in conditii depline de siguranta.

Procedura determina procesul de vindecare natural, al corpului, si stimuleaza producerea de colagen nou, plus regenerarea colagenului existent in piele. Astfel, are loc liftingul non-chirurgical, cu rezultate miraculoase asupra pielii - care devine, astfel, mai ferma, mai elastica, mai luminoasa.

Tratamentul cu ultrasunete focusate se aplica nu doar la nivel corporal, ci si la nivel facial, cu efecte uimitoare.
Nu lezeaza pielea, cu toate ca patrunde in profunzimea tesutului subcutanat, creand o temperatura de peste 46 grade Celsius.
In hipoderm, ataca membrana celulelor de grasime, eliberand adipozitatile pentru a fi metabolizate de catre organism.
In functie de zonele vizate ale corpului, se aleg capetele de tratament, precum si nivelele de adancime adecvate, pentru obtinerea rezultatelor optime.

Acestea sunt vizibile dupa prima sedinta, insa sunt progresive in saptamanile ce urmeaza.
Se stabileste o schema de tratament personalizata si se recomanda un anumit numar de sedinte, insa este indicata repetarea la un interval de 2-4 saptamani.

Părerile celor ce ne-au ales...

TEstimoniale