Cavitatie

gbs-12

Tehnologie de ultima generatie

Rezultate dupa prima sedinta

Procedura sigura si nedureroasa

Ajuta la arderea stratului adipos

Golden Body Salon

Cavitatie

Una dintre metodele moderne cele mai eficiente in corectarea si eliminarea tesutului adipos in exces este cavitatia.

Golden Body Salon utilizeaza un echipament complex care asociaza radiofrecventa si efectul de cavitatie prin formarea de microbule. Aceste microbule cresc in dimensiune, faciliteaza permeabilitatea si distrug membranele adipocitelor, lichefiindu-le. Utilizand doar anumite frecvente este posibil sa fie atinse doar celulele adipoase, evitandu-se afectarea tesuturilor din jur.
Distrugerea adipocitelor va elibera grasimile localizate intracelular, grasimi care ulterior vor fi metabolizate natural.
In ansamblul sau procedura este simpla si nedureroasa, pacientul va simti doar miscarea piesei de tratament pe zona de aplicare.

Efectul este vizibil inca de la prima sesiune de tratament, iar dimensiunea zonei de tesut adipos in zona tratata se va reduce cu 1-5 cm in saptamanile urmatoare.

Cavitatia aduce si un efect benefic prin restaurarea fluxului sangvin in zona tratata si prin stimularea fibroblastilor in regiune, ceea ce va imbunatati elasticitatea si turgescenta (umflarea localizată a țesutului datorată acumulării de lichide prin aparitia unui obstacol pe traiectul vaselor sanguine sau limfatice). In acest context drenajul limfatic este recomandat dupa tratament pentru maximizarea efectului terapeutic.
Asiguram la finalul fiecarei sedinte de cavitatie un masaj de 5-10 minute pentru drenajul limfatic.

  • Eficient in corectarea si eliminarea tesutului adipos
  • Rezultatele sunt vizibile dupa prima sedinta
  • Zona tratata se reduce cu 1-5 cm
  • Procedura simpla si nedureroasa.
  • Se recomanda impreuna cu drenaj limfatic
  • Este inclus 10 minute de masaj pentru drenaj limfatic