Sculptor

Rezultate imediate, de la prima sedinta

Non-invaziv si nedureros

Combina 6 terapii premium

Remodelare corporala rapida

Golden Body Salon

Sculptor

Sculptor este renumit si apreciat pentru eficienta sa uimitoare atunci cand se doreste sculptarea si tonifierea corpului, precum si eliminarea celulitei.
Deoarece combina 6 terapii avansate, rezultatele sunt vizibile imediat.
Terapiile utilizate de Sculptor sunt: HiFu multifocal, CrioRadiofrecventa, Dermoled, Masaj transdermic, Radiofrecventa si Microdermoabraziune, fiecare dintre acestea avand scop si efect unic.

Sculptor

★ HImFU – topeste rapid celulele adipoase, eliminandu-le din organism in mod natural (temperaturile de lucru sunt foarte inalte).
★ CrioRadiofrecventa – elimina eficient celulita si imbunatateste considerabil aspectul pielii intrucat alterneaza temperaturile ridicate cu cele joase. 
★ Dermohealth – cu rol de tonifiere si drenaj limfatic, tehnolgie realizeaza un masaj mai profund decat cel anticelulitic manual.
★ Microdermabraziune – cu ajutorul acestei tehnologii, problemele pielii (in special, ale tenului) sunt estompate, apoi eliminate definitiv.
★ Dermoled – drenaj limfatic cu led – la nivelul tenului, limfa este drenata si tenul devine mai luminos. Microcirculatia si oxigenarea tesutului sunt si ele stimulate cu ajutorul luminii LED. 
★ Radiofrecventa – cu rol de intinerire faciala si combatere a celulitei, radiatiile electromagnetice patrunzand in straturile profunde ale pielii (ten sau corp).
 
Beneficiile Sculptor nu vor intarzia sa apara, iar daca alegeti acest tratament, veti fi placut impresionati de rezultatele obtinute rapid, cu buget minim!
 
Ne dedicam in totalitate acestui domeniu si transformam dorintele tuturor clientilor nostri, in realitate, utilizand numai produse de calitate superioara si tehnologii de ultima generatie, intr-un cadru sigur si confortabil.
Părerile celor ce ne-au ales...

TEstimoniale